AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuşlar görmek

Kahve falında siyah kuşlar görmek

Kahve falında siyah kuşlar görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında siyah kuşlar gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında siyah deve kuşu görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tavus kuşu görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşlar görmek çok hayırlı işlere girileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kuşa su vermek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu almak işlerde aksilikler yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir