AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuşa su vermek

Kahve falında siyah kuşa su vermek

Kahve falında siyah kuşa su vermek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, çok büyük ses getireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşa su vermek gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında siyah kuşa su vermek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah deve kuşu görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak kazancın gittikçe artacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kuşlar görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tavus kuşu görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kuşa su vermek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir