AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuşla konuşmak

Kahve falında siyah kuşla konuşmak

Kahve falında siyah kuşla konuşmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, şerefe ve izzete yorulur.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşla konuşmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşlarla konuşmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bir kuşla konuşmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuşmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuşa su vermek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir