AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kuşla konuşmak

Kahve falında bir kuşla konuşmak

Kahve falında bir kuşla konuşmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak planların sarkacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuşmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kuşla konuşmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, hayatının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşla konuşmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşlarla konuşmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçuşan kuşlar görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir