AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşlarla konuşmak

Kahve falında kuşlarla konuşmak

Kahve falında kuşlarla konuşmak imza ve söz yetkisi edineceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, küskünlük yaşanacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Kahve falında kuşlarla konuşmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kuşla konuşmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuşmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kuşla konuşmak deşarj olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir