AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşla konuşmak

Kahve falında kuşla konuşmak

Kahve falında kuşla konuşmak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak dileklerin gerçekleşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşla konuşmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet eder.

Kahve falında bir kuşla konuşmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kuşla konuşmak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kuşlarla konuşmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuşmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, rahatın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşla konuşmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında deve kuşu tüyü görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir