AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah küpe almak

Kahve falında siyah küpe almak

Kahve falında siyah küpe almak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah küpe almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Kahve falında siyah halka küpe görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kötü günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah inci küpe takmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah küpe almak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah inci küpe görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah küpe görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah top küpe görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir