AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah inci küpe görmek

Kahve falında siyah inci küpe görmek

Kahve falında siyah inci küpe görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah inci küpe gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında siyah inci küpe görmek başarılarını arttıracağına, halinin iyi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında siyah inci küpe takmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incili küpe takmak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalettir.

Kahve falında inci küpe takmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalettir.

Kahve falında incili küpe görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında inci küpe aramak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında incili altın küpe görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir