AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kumaş almak

Kahve falında siyah kumaş almak

Kahve falında siyah kumaş almak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, ihanet göreceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, makam edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş almak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında siyah kumaş pantolon görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kumaş almak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında siyah kumaş görmek büyük üzüntüler olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş kesmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazen kumaş görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipekli kumaş görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir