AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kumaş kesmek

Kahve falında siyah kumaş kesmek

Kahve falında siyah kumaş kesmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kumaş kesmek gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında siyah kumaş kesmek işinde itibar edineceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumaş kesmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kumaş kesmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kumaş almak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kumaş pantolon görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kumaş görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir