AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum döktüğünü görmek

Kahve falında kum döktüğünü görmek

Kahve falında kum döktüğünü görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında kum döktüğünü gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak projenin gerçekleştirileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte kum görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kum görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında kum görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kumda oynamak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kum tepeleri görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kum görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kum tükürmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir