AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kum görmek

Kahve falında beyaz kum görmek

Kahve falında beyaz kum görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kum gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında beyaz deniz kumu görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kumlu deniz görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, tüm keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumda yürümek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kum görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çimento ve kum görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kumdan tepe görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum satın almak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvala kum doldurmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir