AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz külot görmek

Kahve falında beyaz külot görmek

Kahve falında beyaz külot görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak bazı konuların gidişatı ya da genel seyri üzerine fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz külot görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot yıkamak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek beklentilerine ulaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giymek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir