AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek strese gireceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, insanlarla arasının açılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını köpek ısırdığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını köpek ısırdığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir