AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ısırmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin yüzünü ısırdığını görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini köpek ısırdığını duymak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını köpek ısırdığını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süs köpeğinin ısırdığını görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir