AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek ısırmak

Kahve falında siyah köpek ısırmak

Kahve falında siyah köpek ısırmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırmak gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında siyah köpek ısırmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin köpeği ısırdığını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin elinden ısırdığını görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu köpek ısırdığını görmek çok yorulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırdı görmek kudret sahibi olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir