AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa siyah etek görmek

Kahve falında kısa siyah etek görmek

Kahve falında kısa siyah etek görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, mutlu günler göreceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah etek gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında siyah kısa etek giymek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek giymek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kısa etek görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa siyah etek görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kısa etek görmek çıkmaza gireceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa etek görmek ters giden işlerin düzeleceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa etekle namaz kılmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kısa etek giymek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir