AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kısa etek görmek

Kahve falında siyah kısa etek görmek

Kahve falında siyah kısa etek görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ömrünün de uzun olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, engellerin ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kısa etek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında kısa siyah etek giymek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında siyah kısa etek giymek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa etek giymek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek kötü kişilere yakın olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa kot etek görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kısa etek giymek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir