AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah peruk taktığını görmek

Kahve falında siyah peruk taktığını görmek

Kahve falında siyah peruk taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah peruk taktığını gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında siyah peruk taktığını görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının peruk taktığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, makbul olan mallar edineceğine inanılır.

Kahve falında peruk taktığını görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı peruk taktığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin peruk taktığını görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah peruk takmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah peruk görmek donatacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir