AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı kaptan su içmek

Kahve falında aynı kaptan su içmek

Kahve falında aynı kaptan su içmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı kaptan su içmek gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Kahve falında aynı kaptan su içmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında plastik kaptan su içmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bakır kaptan su içmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına alamet eder.

Kahve falında bir kaptan su içmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaptan su içmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gemi kaptanı görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kaptan olmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir