AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi köpek görmek

Kahve falında siyah kedi köpek görmek

Kahve falında siyah kedi köpek görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kedi köpek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kedi köpek görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda kedi köpek görmek sahip olduklarının eksileceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek dövmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında kedi köpek kesmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kedi ve köpek görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir