AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kedi ve köpek görmek

Kahve falında evde kedi ve köpek görmek

Kahve falında evde kedi ve köpek görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kedi ve köpek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında evde kedi köpek görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kedi ve köpek görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek maddi gücünün eksileceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin köpeğe dönüştüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi köpek görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında köpek kedi fare görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir