AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve kayalık görmek

Kahve falında deniz ve kayalık görmek

Kahve falında deniz ve kayalık görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve kayalık gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Kahve falında deniz ortasında kaya görmek haksızlık edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kayası görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve kayalık görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde kaya görmek büyük adımlar atacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında kayalardan denize atlamak her şeyin ters gideceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kayalık ve deniz görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir