AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayayı kırmak

Kahve falında kayayı kırmak

Kahve falında kayayı kırmak maddi zarar edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayayı kırmak gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında kayayı kırmak daima zinde ve genç kalacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaya kırmak herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bununla yüceleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan inmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dik kayalık görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalık görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik kaya görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir