AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi kaplan görmek

Kahve falında vahşi kaplan görmek

Kahve falında vahşi kaplan görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, işlerinden feragat edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında vahşi kaplan gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında vahşi kaplan görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvan görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vahşi hayvan eti yemek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah vahşi köpek görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında vahşi hayvandan korkmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında vahşi ve huysuz at görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında vahşi eşek görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında vahşi kedi görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir