AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla uyumak

Kahve falında kaplanla uyumak

Kahve falında kaplanla uyumak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, umutlarının çoğalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında kaplanla uyumak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kaplanla uyumak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan olmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan tarafından öldürülmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru beyaz kaplan görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan ısırdığını görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kaplan görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gri kaplan görmek nimetin çoğalacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kaplandan kurtulmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir