AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yavru kaplan görmek

Kahve falında siyah yavru kaplan görmek

Kahve falında siyah yavru kaplan görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok rahat edeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru kaplan gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında siyah yavru kaplan görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan yavruları görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan yavrusu beslemek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru kaplan görmek ailenin büyüyeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan yavrusu sevmek sağlığının geri geleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kaplan görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kaplan sevmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve yavrusu görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir