AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kafalı köpek görmek

Kahve falında siyah kafalı köpek görmek

Kahve falında siyah kafalı köpek görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kafalı köpek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında siyah kafalı köpek görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopan köpek görmek başarılarının hiçe sayılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında köpek balığı kafası görmek bir konuda destek alacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kafası koparmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, insanlara yol göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir