AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı kafası görmek

Kahve falında köpek balığı kafası görmek

Kahve falında köpek balığı kafası görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, mutlu olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında köpek balığı kafası gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Kahve falında köpek balığı kafası görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında kafasız köpek görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü köpek kafası görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kafası yemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek kafası koparmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek eşine değerli hediyeler alacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir