Kahve falında köpeğin kafasını koparmak

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine inanılır.

Kahve falında köpek kafası pişirmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Kahve falında kafasız köpek görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında köpek kafası kesmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kafası görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir