AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kafasını okşamak

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rakipsiz hale geleceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, stresten uzaklaşılacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kafa okşamak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında bir köpeği okşamak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği okşamak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalettir.

Kahve falında köpek okşamak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek sevmek okşamak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin başını okşamak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında köpek başı okşamak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir