AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopan köpek görmek

Kahve falında kafası kopan köpek görmek

Kahve falında kafası kopan köpek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kafası kopan köpek gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Kahve falında köpek kafalı insan görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kafasız köpek görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında iki kafalı köpek görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopan köpek görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında çift kafalı köpek görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında köpek kafası yemek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir