AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kaban görmek

Kahve falında kirli kaban görmek

Kahve falında kirli kaban görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli kaban gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında kirli kaban görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mont kaban giymek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kaban giymek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir kaban giymek dertlerinin bitip huzura ereceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kaban görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında mavi kaban giymek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri kaban görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kaban görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir