AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kaban giydiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaban giymek elindekileri de kaptıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kaban almak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında siyah kaban görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kaban giymek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir