AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip yumakları görmek

Kahve falında ip yumakları görmek

Kahve falında ip yumakları görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalettir.

Kahve falında ip yumakları gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek kişinin her türlü zenginliğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında renkli yumak ip görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ip yumağı satın almak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ip yumağı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine inanılır.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek sağlık ve hayır getireceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir