AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ip vermek

Kahve falında siyah ip vermek

Kahve falında siyah ip vermek keder yaşayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında siyah ip vermek gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah ip çözmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ip vermek sıkıntılarının artacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ip örmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iple örgü örmek hayır vereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işarettir.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yün ip görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında siyah ip görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında siyah makara ip görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir