AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yün ip görmek

Kahve falında siyah yün ip görmek

Kahve falında siyah yün ip görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yüksek moralli olacağına, Allah katında yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yün ip gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Kahve falında siyah yün ip görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yünden ip görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi yün ip görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yün ip almak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yün ip görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yün örgü ipi görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yünden ip yapmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında yün ipler görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir