AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ip görmek

Kahve falında siyah ip görmek

Kahve falında siyah ip görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine inanılır.

Kahve falında siyah ip gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah ip örmek iyilik bulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah örgü ipi görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz ip görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ip görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ip sarmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah iple örgü örmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah iple dikiş dikmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir