AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ip almak

Kahve falında siyah ip almak

Kahve falında siyah ip almak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah ip almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında siyah yün ip görmek anne babayla ters düşüleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ip sarmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ip vermek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Kahve falında siyah ip örmek gönül hoşluğu içinde olacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah makara ip görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ip almak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz ip görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir