AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ince yılan görmek

Kahve falında siyah ince yılan görmek

Kahve falında siyah ince yılan görmek çok sayıda borca gireceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ince yılan gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Kahve falında ince siyah yılan görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına inanılır.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ince yılan görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince siyah çorap görmek işlerin yoluna gideceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında siyah ince çorap görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı ince yılan görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir