AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret eder.

Kahve falında ince uzun siyah yılan gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun ince yılan görmek birikim yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek gönlünce bir hayat süreceğine, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah ince yılan görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir