AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ince yılan görmek

Kahve falında sarı ince yılan görmek

Kahve falında sarı ince yılan görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, önemli bir lider haline geleceğine, tüm dileklerin tutacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ince yılan gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek işe zorla gidip geleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında ince sarı yılan görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yükünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ince yılan görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında uzun ince yılan görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında kısa ince yılan görmek külfetinin ve yükünün artacağına, işlerin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ince yılanlar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince siyah yılan görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir