AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah haşhaş görmek

Kahve falında siyah haşhaş görmek

Kahve falında siyah haşhaş görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah haşhaş gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında siyah haşhaş görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru haşhaş görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çekilmiş haşhaş görmek işlerine yeni işler katacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaş ekmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında haşhaşlı börek yemek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir