AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekilmiş haşhaş görmek

Kahve falında çekilmiş haşhaş görmek

Kahve falında çekilmiş haşhaş görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çok hayır duası alacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çekilmiş haşhaş gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında çekilmiş haşhaş görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek yemek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında haşhaşlı börek yemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaş almak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürtülmüş haşhaş görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir