AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah güneş gözlüğü görmek

Kahve falında siyah güneş gözlüğü görmek

Kahve falında siyah güneş gözlüğü görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, dertlerinin günden güne artacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak yeni bir makama sahip olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlük görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir