AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü kırmak

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kadim dostlar edineceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir