AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe güneş gözlüğü gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü satmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü satın almak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir