AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe takan kadın görmek

Kahve falında küpe takan kadın görmek

Kahve falında küpe takan kadın görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet eder.

Kahve falında küpe takan kadın gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında küpe takan kadın görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küpe takan erkek görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpe takan birini görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takan kadın görmek kişinin daha çok kazanacağına, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takke takan birini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şapka takan birini görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir