AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözlü görmek

Kahve falında siyah gözlü görmek

Kahve falında siyah gözlü görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gözlü gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında siyah renkte göz görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini siyah görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında siyah gözlü görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, işlerinin çok açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çift siyah göz görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah gözlü erkek bebek görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işarettir.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir