AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini siyah görmek

Kahve falında gözlerini siyah görmek

Kahve falında gözlerini siyah görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerini siyah gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Kahve falında siyah renkte göz görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iri göz görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Kahve falında siyah göz kalemi almak karşısına kötü insanlar çıkacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah göz görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gözlü görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir